Minulý rok 2011 byl třetím rokem realizace projektu

13.02.2012 08:34

Minulý rok byl třetím rokem realizace projektu “ Moderní absolvent ve strojírenství“. Projekt je realizován v rámci globálního grantu „Zvyšování kvality ve vzdělávání v Olomouckém kraji“ spolufinancovaného ze státního rozpočtu ČR a Evropského sociálního fondu.

Škola realizací projektu zkvalitňuje přípravu absolventů pro strojírenské profese a  naplňuje současný trend  požadavků trhu práce v Olomouckém kraji.

Projektový tým vytvořil třináct studijních programů. Evaluace vytvořených programů, žáky školy, prokázala velký přínos pro zkvalitnění,a modernizaci vzdělávání, pro zvýšení aktivity žáků ve výuce a pro pedagogy metodickou podporu. Ke zvýšení informační gramotnosti žáků slouží tři multimediální učebny, vybudované v rámci projektu.

Velkým přínosem pří realizaci projektu a pro zpětnou vazbu pro školu byla velmi dobrá  spolupráce s partnerskou školou a dvěma partnerskými firmami.

Projekt bude ukončen v únoru 2012 závěrečnou konferencí. Škola bude pokračovat v projektové činnosti i nadále a předložila  další projekt.


Mgr. Marie Bryxová, manažerka projektu

 

  

---->> Celá fotodokumentace.

Zpět